Център за професионално обучение Рубиес, ви предоставя възможността да се запишете за езиков курс по английски. Обучението се осъществява в присъствена форма и може да бъде индивидуално или в група – по желание на бъдещия курсист.

Курсът по Английски език ще ви даде възможност да се научите да разбирате не само писмено, но и говоримо езика отлично, а също така и да общувате безпроблемно на английски език с други хора. Възможността да научите бизнес английски би могла да ви помогне не само в ежедневието, но и в професионален план (в зависимост от дейността, с която се занимавате).

ЦПО Рубиес изготвя учебните програми съобразно ангажиментите на курсистите – и при индивидуално обучение, и при групово такова.

Този курс е идеален за студентите и естествено за другите желаещи, тъй като учебният център организира занятията в град София, в Студентски град.

Курс по английски езикСъобразени с най-новите изисквания за програмообразуване и изучаване на материала, както и с възприемчивостта на курсистите, уроците по английски език ще се превърнат в истинско удоволствие за изучаване.

Преподавателите имат дългогодишен опит не само като хора владеещи езика перфектно, но и като преподаватели. Това им позволява да умеят да преценят как да представят материала по начин, който да не натоварва курсистите, тъй като в противен случай, обучението би се превърнало в неефективно.

Необходимите учебници и учебни материали необходими за курса се уточняват при записване за Курса по Английски език.

Уроците по английски език са съобразени с ОЕЕР (Общата Европейска Езикова Рамка) и се провеждат според нивата: А1, А2, B1, B2, C1, C2.

При успешно завършване на обучението, всеки курсист ще получи валиден и одобрен от НАПОО сертификат за успешно преминато обучение.

ЦПО Рубиес има възможността да ви подготви практически и теоретично по Английски език на много високо ниво като това ви дава възможността за придобиване на някой от престижните сертификати – TOEFL, FCE, CAE, CPE.

Колко струва?

Цената на курса зависи от формата на обучение – индивидуална или групова, от нивото на обучение според ОЕЕР и вида сертификат, който искате да получите и за който да се запишете.

Как да се запиша?

За да се включите в Курса по Английски език, организиран от ЦПО Рубиес, се свържете с нас на един от посочените телефони.